onderhoudstips ice ice baby wand ijs-vaasje

 

 

 

 

 

 

Bijna alle producten zijn voorzien van een glans en of beschermlaagje.
De producten zijn daardoor waterafstotend, let op! Niet waterafwerend. Je moet er zeker niet mee gaan douchen, naast je wasbak parkeren of een regendans mee doen. Mocht je het niet kunnen laten? Dan is de evt schade aan het product eigen risico, ofwel:
Eigen schuld, dikke bult. 
Perongeluk een veegje, vlekje? Haal het rustig weg met een licht vochtig doekje, of de groene kant van een sponsje.

Lampjesslinger Light my wire:


We hebben voor deze lichtjes slinger geen sealer-coating gebruikt, deze worden mat geleverd.
Wij bevestigen de items per stuk en per slinger met de hand aan de ledstring.
Omdat het kan gebeuren dat er een keer iets losraakt van de string, en je dit graag weer wilt vastzetten, raden wij aan om transparante lijm op een sateprikker te doen en aan het rubberen bevestigingsrandje te smeren, goed laten drogen en je slinger is weer compleet.
Wij hebben er bewust voor gekozen om de items niet muurvast te bevestigen, maar losjes aan de lampjes te bevestigen zodat jij de slinger nog kunt aanpassen, ofwel de items veranderen van postitie, er iets uithaalt en of er iets anders bij hangt.
 Zo kun je er bijvoorbeeld jouw verzameling goodies die je in de loop der tijd hebt verzameld ook aan de slinger hangen mocht je zin hebben in een DIY.

 

De lichtjesslinger werkt op batterijen welke niet meegeleverd zijn, de slingers zijn allemaal vantevoren getest en moeten dus werken zodra je er batterijen in hebt gedaan ( 2x AA).
Deze slinger staat hartstikke leuk op 100 plekken in huis, aan de wand, S haakje, langs de kast, onder een stolp, aan een bed, in de kerstboom, en ook aan een stang boven de buitentafel, maar let bij deze laatste op: De slinger is bedoeld om binnen te gebruiken, dus besluit je het in het voorjaar of zomer buiten gezellig te willen maken met de slinger? Zorg er dan voor dat deze droog blijft. Ook hier: eigen risico.Mona kandelaar groot en klein:


 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2021 - 2024 Suzanne Stevense | sitemap | rss