Jaaa zo leuk om met je te mogen delen dat de nieuwe collectie deels al te bestellen is via deze link.
Op 12 april kun je meer (rijg) bedels bestellen.

Live checken? Op 20 april ben je welkom in het atelier. 
13:00- 16:00 uur 
Vlaardingen.


 

 

 


Wij werken heel graag met kleur want kleur is altijd een goed idee.


Wij laten ons inspireren door de mooie dingen in het leven waar wij zelf heel blij van worden.
Van een mooie bloem tot een kleur van een stofje op de markt. Zo ontstaat er ieder seizoen een nieuwe vrolijk makende collectie met heerlijke, unieke en soms eigenwijze kleurencombinaties.
Wij besteden veel liefde, tijd en aandacht aan het zorgvuldig samenstellen en testen van verschillende kleuren en pigmenten, wij streven vanzelfsprekend naar perfectie en zijn altijd bezig met het vernieuwen en optimaliseren van het ontwerp en maakproces. Daar komen een heleboel stappen bij kijken. Uiteindelijk bepalen wij, de ontwerpers en makers welke combinaties er uiteindelijk aangeboden worden in de collectie. Heb je zelf een kleurencombinatie in gedachten welke je graag eens zou zien in ons aanbod?
Je mag deze altijd als suggestie aan ons doorgeven, wie weet verschijnt deze een ander seizoen in het assortiment.

 


De armbanden en overige draagbare kunstwerken worden per stuk en in opdracht met veel liefde voor jou gemaakt.
Het mengen, gieten en afwerken is puur handwerk, deze draagbare kunstwerken worden speciaal voor jou gemaakt en kunnen om die reden niet retour. De foto's van Suzanne Stevense zijn voorbeelden en sfeerfoto's, uiteindelijk is ieder kunstwerk anders en dus uniek, het gieten en afwerken gaat allemaal met de hand en dus kan het voorkomen dat een kleur net iets anders uitpakt dan hoe je het op de foto hebt gezien. Zo kunnen kleuren in werkelijkheid iets afwijken, dit heeft te maken met heel veel verschillende factoren waaronder de instellingen van telefoon-computer-camera. 

 

 

 

 


 

   

Sorteer op

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2021 - 2024 Suzanne Stevense | sitemap | rss