Laatste update: 20/2/2023

Wat leuk dat je interesse hebt in mijn kunst voor in huis en draagbare kunstwerken.
Hieronder een lijst met veelgestelde vragen.
Je besteld hier een uniek product wat ik speciaal voor jou maak, en vervolgens kun je er fijn naar uitkijken tot het moment dat het bij jou op mat ligt. We zijn in deze tijden gewend: vandaag besteld is morgen in huis. Dat is in het geval van handwerk en dus in dit geval niet haalbaar want ik ben graag aan de slag voor jou, maar dan wel op een persoonlijke manier, niet als een productiebedrijf. 
Dat is iets wat jij natuurlijk snapt en misschien wel juist de reden dat je bij mij iets laat maken:)
Via social media en via email komen er dagelijks vragen, ik heb alle vragen hieronder genoteerd en hoop dat jouw antwoord erbij staat.Levertijden algemeen:
Alle producten worden door mij persoonlijk gemaakt. Levertijden kunnen varieren naar gelang de grootte van de bestelling of de vraag naar mijn producten. Bij de producten lees je de levertijden.
De levertijd voor zowel B2B klanten als particulieren klanten is vanaf 3 tot max 6 weken.

Wanneer komt er een nieuwe voorraad online?
Smileys kun je voortaan bij de vele verkooppunten kopen.

Een korte uitleg:
Omdat ik alles maak in opdracht en zo min mogelijk met voorraad werk, kan het zijn dat je misgrijpt en de preorders zijn uitverkocht.
Planningtechnisch is het niet haalbaar om meer bestellingen aan te nemen.
Ik laat voordat ik de preorders online plaats, altijd via Instagram stories weten wanneer en hoelaat er een nieuwe voorraad-preorders online zal komen zodat jij het in de agenda kunt noteren. Wanneer je misgrijpt is het vaak balen zo is gebleken. Dus zorg dat je mijn IG pagina volgt om niets te missen. Tussendoor nog 1 en ander gieten voor verschillende personen is niet mogelijk.
Naast bestellingen via deze webwinkel maak en werk ik ook voor zo'n 25 verkooppunten. 
Schrijf je in voor de nieuwsbrief via deze website en volg mijn Instagram zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van nieuws, lanceringen en nieuwe producten.

Een voorbeeld:
Wanneer ik de webwinkel voorraad aanvul met preorders en dit heb gedeeld via oa Instagram, is het vaak al snel uitverkocht.

Deze (pre)orders en winkelorders maak ik in de 6 weken die volgen.
Na deze weken gaan de bestelde items op de post. 
Daarna deel ik via Social Media wanneer ik de voorraad weer zal aanvullen.
Dit kan pas zodra alle bestellingen de deur uit zijn. En omdat ik natuurlijk ook een mens ben;) kan het voorkomen dat het leven er plots tussendoor kruipt, en dat het even onduidelijk is wanneer je nieuwe preorders kunt bestellen online.


Kan ik zelf een product samenstellen? Bijvoorbeeld: geel met vlekken en neon panterprint op een Mona?
Omdat jouw beeld bij neon geel met beige stippen of wit met een grijs sausje, er wellicht net anders uitziet dan wat ik te bieden heb que pigment assortiment en omdat het heel veel klantcontact tijd is, welke tijd ik helaas niet over heb... kun je een item niet (meer) zelf samenstellen.

 

Kan ik op een wachtlijst komen?
Er is geen wachtlijst waar je op kunt komen.


Waar kan ik jouw werk kopen?
Verkooppunten kun je via deze link checken.
Deze lijst krijgt iedere maand een update. Via Instagram hoogtepunten kun je ook alle verkooppunten in mijn highlights bekijken.

Ik heb gemaild-bestelling gedaan maar niets gehoord? 
Je ontvangt na het bestellen een bevestiging, check voor de zekerheid jouw spamfolder.
Jouw bestelling zal binnen 24 uur in behandeling genomen worden (geprint en in de planning verwerkt)
Je ontvangt een email zodra het vrolijke pakketje hier vertrekt.
Heb je tussendoor een vraag of opmerking over de gemaakte bestelling?
Stuur dan gerust een email naar info@suzannestevense.nl
Je ontvangt daar binnen 48 uur een reactie op

Over de draagbare kunst:
Wij werken heel graag met kleur want kleur is altijd een goed idee. Wij laten ons inspireren door de mooie dingen in het leven waar wij zelf heel blij van worden. Van een mooie bloem tot een kleur van een stofje op de markt. Zo ontstaat er ieder seizoen een nieuwe vrolijk makende collectie met heerlijke, unieke en soms eigenwijze kleurencombinaties.
Wij besteden veel liefde, tijd en aandacht aan het zorgvuldig samenstellen en testen van verschillende kleuren en pigmenten, wij streven vanzelfsprekend naar perfectie en zijn altijd bezig met het vernieuwen en optimaliseren van het ontwerp en maakproces. Daar komen een heleboel stappen bij kijken. Uiteindelijk bepalen wij, de ontwerpers en makers welke combinaties er uiteindelijk aangeboden worden in de collectie. Heb je zelf een kleurencombinatie in gedachten welke je graag eens zou zien in ons aanbod?
Je mag deze altijd als suggestie aan ons doorgeven, wie weet verschijnt deze een ander seizoen in het assortiment.

 

Voor het kiezen van de juiste ringmaat raden wij je aan om een ring van jezelf te meten, dan kun je goed bepalen welke ringmaat je bij ons kunt bestellen, meer info hierover lees je bij de productinformatie.

 
Productinformatie:
Klik hier.

Meer informatie over retour:
Klik hier.

Verzending:
Alle pakketen worden verstuurd met PostNL.
Via het opgegeven email adres ontvang je een track & trace code.Beschadigde artikelen:
In het onwaarschijnlijke geval dat uw bestelling geheel of gedeeltelijk beschadigd aankomt, stuur mij dan zo snel mogelijk een e-mail naar: info@suzannestevense.nl met fotografisch bewijs van de schade (aan de producten en de staat van de buitenverpakking). Deze worden gebruikt om een ​​schadeclaim in te dienen bij PostNL. We zullen ons best doen om het probleem op te lossen.

Bestellingen op maat ( Custom) en sale-artikelen kunnen niet worden geretourneerd, maar neem contact met ons op als er vragen of opmerkingen zijn over uw bestelling.


U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is..

Uitgesloten van reour:
Custommade orders en beschadigde producten welke niet door toedoen van maker zijn veroorzaakt worden niet teruggenomen.  BTW nummer op aanvraag.
  

© 2021 - 2023 Suzanne Stevense | sitemap | rss